Wat kunnen we voor jouw organisatie doen

Ons recept voor vitaliteitsmanagement

.


HET RECEPT

FRIS levert expertise op het vlak van ontwerp en implementatie van een vitaliteitsbeleid.

We ontwerpen samenhangende, goed doordachte en intensieve trajecten die een blijvende verandering van welbevinden beogen.

Ons 7 stappen plan om het vitaliteitsbeleid vorm te geven zorgt daarvoor.

.


DE INGREDIËNTEN

We bieden begeleiding in elke stap van het proces. Dat betekent dat zowel bedrijven die starten met een vitaliteitsbeleid alsook bedrijven met een bestaand vitaliteitsbeleid bij FRIS terechtkunnen. Wil je in één van de verschillende stappen ondersteuning, dan kan dat. FRIS biedt business consultancy toegespitst op gezondheidsbevordering op de werkplek.

.


DE KRUIDING

In de uitvoering van trajecten of het samenstellen van een programma aanbod, heb je nood aan experts die je medewerkers kunnen inspireren, informeren of leren hoe ze zelf gezonder kunnen leven. Dat kan een workshop over hoe je gezond kan lunchen, maar evengoed een webinar over slaap en je bioritme.

FRIS heeft een menukaart waaruit je als organisatie kan kiezen. We werken met partners die expert zijn in hun domein, en bouwen daarmee een brug tussen wellbeing experts en wat zij kunnen aanbrengen om jouw medewerkers te versterken. FRIS heeft zelf experts aan boord die over de kwaliteit van de aangeboden dienstverlening kan waken.

7-stappenplan volgens FRIS

FRIS creëert draagvlak binnen uw organisatie, zodat het vitaliteitsplan alle kans op slagen heeft, waarbij we bedrijfscultuur, strategie en doelstellingen integreren. Een fundamentele stap om organisatiebreed een passend vitaliteitsbeleid te definiëren
FRIS organiseert en communiceert over uw gezondheidsbeleid. We stellen een projectteam samen, definiëren de taken en verantwoordelijkheden zoals budget, kostenplaatje, engagement, verzekering enz
FRIS brengt de behoeften en wensen rond het creëren van een optimale gezondheid in beeld gebaseerd op 2 pijlers: de medewerkers en organisatie zelf. In deze analyse peilen we naar de huidige gezondheidsperceptie van zowel de organisatie als het individu. We bepalen het doel en de focus van het vitaliteitsplan.
FRIS stelt een actieplan op. We koppelen het vitaliteitsplan aan een jaarplan. We stellen het aanbod in het vitaliteitsprogramma samen in de vorm van “ gezondheidstrajecten” Dit kan een mix zijn van activiteiten gaande van workshops, trainingsprogramma's tot individuele coaching tracks.
FRIS implementeert je vitaliteitsplan. Voor de uitvoering van verschillende trajecten nemen we bepaalde onderwerpen ter harte, voor anderen vervullen we een makelaarsfunctie en brengen we de meest geschikte partner naar jouw organisatie.
FRIS evalueert of het vitaliteitsplan de beoogde doelen worden bereikt, en stuurt bij waar nodig. In bestaande vitaliteitsplannen bekijken we in deze fase door middel van een scan of de beoogde doelen worden bereikt, en brengen in kaart waar het goed en minder goed gaat.
FRIS reikt mogelijkheden tot verankering aan, zodat het vitaliteitsplan kan hernieuwd, uitgebreid of voortgezet worden .

Stuur FRIS een bericht

Vul onderstaande gegevens in en we antwoorden je zo spoedig mogelijk!