Wat doet FRISWe onderzoeken samen met onze klanten hoe je op de werkvloer meer en slimmer gebruik kan maken van hedendaagse gezondheidsinzichten. We maken inzichtelijk hoe je als organisatie aan vitaliteitsmanagement kan doen, dit kan implementeren en we begeleiden de verschillende stappen.

We nodigen deelnemende werknemers uit om nieuwsgierig te zijn naar welke mogelijkheden zij voor zichzelf zien, om zich energiek, fris en goed te voelen. We doorbreken ingesleten gewoonten, en bieden ondersteuning om de switch te maken naar een gezonder, lichter leven. Met meer energie, vitaliteit, betere prestaties en dus meer voldoening als resultaat.

- "Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte. Gezondheid laat je toe om realistisch gekozen mogelijkheden te kunnen realiseren" -

TRAJECTEN


Procesmatig en gealligneerd


Ons vitaliteitsmanagement systeem bestaat uit 7 stappen. We zorgen ervoor dat je vitaliteitssysteem procesmatig geïntegreerd wordt in de strategische doelstellingen van de organisatie én resoneert met de zakelijke doelstellingen van de onderneming. Vluchtige events die nergens aan vastknopen, brengen weinig meerwaarde. We spinnen de rode draad tussen alle activiteiten die je reeds organiseert zodat het effect ervan niet verloren gaat, maar elke actie elkaar versterkt. Wij geloven dat vitaliteitsmanagement , net zoals een strategie rond talentontwikkeling geen “nice to have” is, maar een “must have”.

Gericht op de wensen van
de organisatie en zijn medewerkers


Elk bedrijf is anders, heeft andere wensen en behoeftes, daarom krijgen vitaliteitsprogramma’s vorm op basis van de vragen en behoeften die leven in de organisatie.

Rekening houdend met de mogelijks verschillende doelgroepen in de organisatie maakt FRIS een vitaliteitsprogramma dat naadloos aansluit bij uw organisatie. We houden ook rekening met de ruimte, plaats en tijd waarover de organisatie beschikt om vitaliteit een plaats te geven in het zakelijk beleid.

Natuurlijk hebben wij zelf ook een berg ideeën over mogelijke interessante thema’s of invalshoeken die tijdens het programma centraal kunnen staan, en bieden wij een samenwerking met wellbeing partners uit de meest uiteenlopende sectoren.

Wat maakt FRIS bijzonder


FRIS gaat voor duurzaam en goed doordacht.


Wij zetten je organisatie en je medewerkers op een duurzaam gezond spoor, met aandacht voor de hele mens en gericht op de ganse organisatie. We houden rekening met de verschillende doelgroepen in je bedrijf, en ontwerpen gediversifieerde programma’s die passen in je vitaliteitsmanagement.
Heb je nog geen beleid? Dan gaat FRIS aan de slag en tekent dit samen met de (HR)organisatie nauwgezet uit. Uiteraard in overeenstemming met de cultuur en waarden van je bedrijf én met je business doelstellingen.


FRIS is eigenwijs, en begeleidt volgens "new school" inzichten in gezondheid


Wij houden van logisch, natuurlijk en samenhangend. We betrekken alle dimensies van een positieve gezondheid in onze aanpak.


FRIS maakt veranderen haalbaar


We bieden je organisatie methodische begeleiding bij het lanceren van je vitaliteitsplan door middel van procesbegeleiding en implementatie ondersteuning. Ook voor medewerkers ondersteunen we de verandering door programma’s zeer persoonlijk te maken. We passen daarbij principes uit de veranderkunde toe. Ze maken zelfs integraal deel uit van onze trajecten. Zo beschikken we over een tool die de gewenste (individuele) verandering in kaart brengt en ondersteunt.

- “Een traject is voor ons geslaagd als de deelnemers erna zelf aan de slag kunnen, er plezier aan beleefd hebben, beter in beeld hebben
wat ze precies willen bereiken en hoe dat kan,
en zich geïnspireerd voelen om het beste uit zichzelf te halen." -

VOLG FRIS!

FRIS kan je uiteraard ook volgen via de sociale media

CONTACTEER ONS

We vernemen graag van je!

Beukenlaan 15, 3001 Heverlee
0484/056870 (Leen)
0477/635920 (Kim)
hello@friscompany.be

... OF LAAT JE CONTACTEREN

Laat je naam en email adres na, en we nemen spoedig contact met je op.


Stuur FRIS een bericht

Vul onderstaande gegevens in en we antwoorden je zo spoedig mogelijk!