WIE IS FRIS ?

Met FRIS willen wij onze complementariteit aanwenden om jouw organisatie op een duurzaam spoor te zetten
wat betreft gezondheidsbevordering op de werkplek.

KIM SCHOONIS


HR sparring partner, passie voor persoonlijke ontwikkeling, creatieve vormgever voor organisatieontwikkeling en ondernemer

LEEN LEFEVRE


Gezondheidsexpert, passie voor wellbeing, enthousiaste communicator rond bewustwording en ondernemer

 

 

“Op organisatievlak was ik in mijn 10 jaar ervaring als recruiter en HR professional, vaak vertolker van bedrijfscultuur en – waarden. Deze leunen op hun beurt vaak op de missie en visie van een organisatie, en kunnen veel betekenis krijgen in bijvoorbeeld een rekruteringsaanpak; Waarden zijn vaak ontastbare maar krachtige vibes, en vatten samen op welke manier een bedrijf wil realiseren wat z’n bedoeling is. Deze boven water brengen, en een organisatie versterken, dat vind ik fantastisch.

Op individueel niveau ( in bv selectiegesprekken) heb ik een veelzijdig publiek ontmoet, op zoek naar een volgende stap in hun loopbaan of een opportuniteit tot persoonlijke of professionele ontwikkeling. Ik had vaak uiterst boeiende gesprekken over welke die volgende stap dan kon zijn, en word vrolijk wanneer ik het beste uit mensen naar boven kan brengen. Ik verken graag samen welke talenten iemand heeft, waar iemand warm voor loopt, en welke sterktes iemand heeft ontwikkeld. Dit zichtbaar maken, en iemand dichter bij zichzelf brengen vind ik heel waardevol, en geeft mij enorm veel energie.”

Kim Schoonis
- Opgeleid in Gezondheidsbevordering en ziektepreventie in organisaties,
- Brede ervaring in onder meer werving & selectie, learning & development, talentontwikkeling en teamaansturing.

- “ Ik ben gepassioneerd door alles wat met het menselijke well being te maken heeft.” -

“In mijn eigen zoektocht en leertraject rond gezondheid en well being ben ik steeds meer en meer overtuigd dat ieder mens in staat is en verantwoordelijk is om het beste uit het leven en zichzelf te halen door een voor zichzelf meest optimale gezondheid te bekomen.

Voor mij betekent gezondheid en vitaliteit dat alle verschillende onderdelen ( fysiek, emotioneel, mentaal alsook spiritueel) zo goed mogelijk moeten gevoed worden om vol energie tot de beste versie van jezelf te komen. Daarom wil ik graag anderen inspireren en ondersteunen in de opportuniteit om deze uitdaging aan te gaan want het leven is zo kostbaar en waardevol als je leeft vanuit je diepste kern. ”

Leen Lefèvre
- Opleiding voedingsdeskundige,
- Jarenlang gepassioneerd people manager,
- Verdiepingsopleidingen in paramedische onderwerpen om een compleet beeld van gezondheid te krijgen,
- Orthomoluculair therapeut i.o.

Stuur FRIS een bericht

Vul onderstaande gegevens in en we antwoorden je zo spoedig mogelijk!